Premii si distinctii

2014 . Diploma omagiala "Sfinţii Martiri Brâncoveni" al Arhiepiscopului Bucurestilor

Diploma omagiala "Sfinţii Martiri Brâncoveni" al Arhiepiscopului Bucurestilor, Mitropolitul Munteniei si Dobrogei, Loctiitor al Tronului Cezareei Capadociei si Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane Daniel acordata D.lui arhitect Aurel Botez - Presedintele Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice, in anul 2014, cu ocazia Anului omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii si al Sfintei Impartasanii) si Anului comemorativ al Sfintilor Martiri Brancoveni.

2014 . Distinctie de vrednicie acordata de Mitropolitul Moldovei si Bucovinei

Distinctie de vrednicie acordata de Mitropolitul Moldovei si Bucovinei - Arhiepiscopia Iasilor si Parohia M-rea Sf. Ierarh Nicolae - Popăuţi, Botoşani D.lui arh. Aurel Ioan Botez, in anul 2014, pentru râvna şi dărnicia arătate faţă de Biserică.

2011 . Act de cinstire acordat de Arhiepiscopul Râmnicului Gherasim Cristea

Act de cinstire acordat de Arhiepiscopul Râmnicului Gherasim Cristea D.lui arh. Aurel Ioan Botez, in anul 2011, ca semn de recunoastere a contributiei aduse la restaurarea bisericii de lemn cu hramul "Adormirea Maicii Domnului si Izvorul Tamaduirii" cu prilejul sfintirii acestui sfant lacas, la 210 ani de atestare documentara.

2001 . Ordinul "Meritul Cultural" in gradul de Ofiter acordat de Presedintele Romaniei D.lui arh. Aurel Ioan Botez

Ordinul "Meritul Cultural" in gradul de Ofiter acordat de Presedintele Romaniei D.lui arh. Aurel Ioan Botez, in anul 2001, pentru meritele deosebite in descoperirea, protejarea, conservarea, restaurarea si valorificarea execptionala a bunurilor din patrimoniul cultural national.

2012 . Premiul Bienalei Naționale de Arhitectură București 2012 a Uniunii Arhitecților din Romania

Premiul Bienalei Naționale de Arhitectură București 2012 a Uniunii Arhitecților din Romania, secțiunea “Arhitectura patrimoniului cultural”, pentru Restaurare, consolidare și reabilitare Casa Avramide, jud. Tulcea.

2013 . Ordinul Arhitectilor din Romania - Filiala Dobrogea - Premiul Special

Ordinul Arhitectilor din Romania - Filiala Dobrogea - Premiul Special al Juriului pentru Restaurare- reabilitare Muzeul de Arta - Palatul Pasei si Casa AvramideTulcea din cadrul Anualei Dobrogene de Arhitectura 2013..

2002 . Premiul „Ştefan Balş” al Ministerului Culturii şi Cultelor

Premiul „Ştefan Balş” al Ministerului Culturii şi Cultelor in anul 2002: Proiect pentru salvarea si scoaterea din pericol prin consolidarea si restaurarea elementelor structurale, arhitecturale, a picturii murale si a sculpturii in piatra a Bisericii “Nasterea Maicii Domnului” a fostei Manastiri Bordesti, Jud.Vrancea.

2003 . Premiul „Gheorghe Vartic” al Ministerului Culturii şi Cultelor

Premiul „Gheorghe Vartic” al Ministerului Culturii şi Cultelor in anul 2003, pentru restaurarea Ansamblului Poarta Sarutului, Masa Tacerii si Aleea scaunelor din Tg.Jiu, opera a Sculptorului Constantin Brancusi.

2005 . Premiul “Ştefan Balş” al Ministerului Culturii şi Cultelor

Premiul “Ştefan Balş” al Ministerului Culturii şi Cultelor in anul 2005, pentru conservare – restaurare arhitectura Biserica “Sf.Nicolae” si “Turnul clopotnita” din Densus, Jud.Hunedoara.

2003 . Diploma de excelenta acordata de Institutul National al patrimoniului

Diploma de excelenta acordata de Institutul National al patrimoniului D.lui Aurel Ioan Botez, pentru lucrari de calitate pentru proiectare la Biserica “Sf.Nicolae” din Densus, Jud.Hunedoara.

2003 . Diploma de Execlenta acordata de Uniunea Naţionala a Restauratorilor de Monumente Istorice din Romania

Diploma de Execlenta acordata de Uniunea Naţionala a Restauratorilor de Monumente Istorice din Romania d.lui arh. Aurel Ioan Botez, in anul 2003, pentru intreaga sa activitate dedicata protectiei, conservarii si restaurarii monumentelor istorice din Romania

2004 . Diploma de Performanta si Calitate Poarta Sarutului, Masa Tacerii si Aleea scaunelor

Diploma de Performanta si Calitate a Uniunii Naţionale a Restauratorilor de Monumente Istorice din Romania in anul 2004, pentru Conservare - restaurare Poarta Sarutului, Masa Tacerii si Aleea scaunelor din Tg.Jiu.

2010 . Diploma de Performanta Biserica Armeneasca

Diploma de Performanta a Uniunii Naţionale a Restauratorilor de Monumente Istorice din Romania in anul 2010, pentru lucrarile de restaurare a monumentului Biserica Armeneasca Sf. Gheorghe Focsani.

2010 . Diploma de Performanta Biserica Schit Bordești

Diploma de Performanta a Uniunii Naţionale a Restauratorilor de Monumente Istorice din Romania in anul 2010, pentru lucrarile de restaurare a monumentului Biserica Schit Bordești, jud. Vrancea.

2010 . Diploma de Performanta Biserica Schit Bordești

Diploma de Performanta a Uniunii Naţionale a Restauratorilor de Monumente Istorice din Romania in anul 2010, pentru lucrarile de restaurare a monumentului Palatul Stăreției, Mănăstirea dintr-un lemn, jud. Vrancea.

2010 . Diploma de Performanta Muzeul de Arta Tulcea

Diploma de Performanta a Uniunii Naţionale a Restauratorilor de Monumente Istorice din Romania in anul 2013, pentru finalizarea lucrarilor de restaurare in conditii de excelenta a monumentului istoric Muzeul de Arta Tulcea.

2013 . Diploma de Performanta Biserica Nasterea Maicii Domnului schit "Tigania"

Diploma de Performanta a Uniunii Naţionale a Restauratorilor de Monumente Istorice din Romania in anul 2013, pentru finalizarea lucrarilor de restaurare in conditii de excelenta a monumentului istoric Biserica Nasterea Maicii Domnului a fostului schit "Tigania"

2006 . Premiul “Niste Țărani” Biserica de la Viorești,

Premiul “Niste Țărani” al Fundației Naționale pentru Civilizație Rurală “Niste Țărani” in anul 2006, pentru conservare restaurare Biserica de la Viorești, Jud.Vâlcea.

2010 . Diploma Premiul II Hanului Gabroveni

Diploma Premiul II in cadrul Consursului pentru Restaurarea, extinderea si remodelarea functionala a Hanului Gabroveni Bucuresti organizat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National si Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, in anul 2010.

2016 ABRAL ART PRODUCT